Den overordnede guide - Sådan kommer du i gang med Affiliate Marketing

Dette er en absolut begynder guider som giver dig det brede perspektiv på hvordan du kommer i gang med affiliate marketing. Vi antager du ikke har nogen hjemmeside, facebook side eller lign. Faktisk ved du ingenting om affiliate marketing.

Husk at gå langsomt frem. Du skal ikke forvente at tjene penge de første lange stykke tid. Når du har opbygget en en fanbase og nogle faste besøgende til din hjemmeside skal indtjening nok komme! Selvom du kan læse alle mulige steder på nettet hvor nemt det er at tjene penge - er der ingen ærlig nem og hurtig måde at tjene penge på. Affiliate marketing kræver tålmodighed og hårdt arbejde. Det kommer ikke fra en dag til en anden.

1. Tilmeld dig et affiliatenetværk gratis

Før du kan komme i gang med at tjene penge er det nødvendigt at være tilmeldt et affiliatenetværk. Vores forside er spækket med en super god guide til hvilket netværk du skal starte med. Til nybegyndere anbefaler vi at du bruger Adtraction eller PartnerAds. At vi netop anbefaler disse to netværk skyldes at deres system er super brugervenligt. Specielt Adtraction skal have stor ros for at have bygget et solidt og nemt forståligt system. Desuden er de super gode til at supportere og svarer på spørgsmål. Prøv at opret en publisher konto og brug deres indbyggede chat system.

Hvis du ikke vil tilmelde dig et Affiliatenetværk lige nu kan du altid vente og springe videre til næste trin

2. Tænk dig om... tænk dig grundigt om

Inden du kaster dig hovedkuls ud i at lave en hjemmeside og plastre den til med affiliatelinks og bannere vil jeg råde dig til at sætte dig og lave en plan. Du kan ikke lave en succesfuld blog på 5 minutter - det kræver du ligger en plan. Jeg anbefaler du stiller dig selv disse spørgsmål og skriver dine svar ned.

 1. Hvad interesserer jeg mig for og hvad har jeg lyst til at bruge 1 time om dagen på at skrive om?
 2. Hvad kan min omgangskreds godt lide at læse om?
 3. Er min interesse bred nok og er der mange som kunne have lyst til at læse om emnet?
 4. Har jeg tiden til at fuldføre dette projekt?
 5. Har jeg lyst til at ligge navn til min blog og mit online liv? Tør jeg vise et billede af mig selv i forbindelse med projektet?

Du kan desuden få inspiration til hvad du kan skrive om på BloggersDelight.

3. Opret en Wordpress blog

Du har gjort dig de indledende tanker om hvorfor du vil starte en blog og du har forhåbentlig fundet ud af hvad du vil skrive om. Gå nu til Wordpress.com for at oprette en gratis blog. Wordpress er det mest anvendte blog system i verden og bliver brugt på flere millioner af hjemmesider. Systemet er desuden nemt at lærer og der findes massere guides på nettet til hvordan du kommer igang.

Vi anbefaler klart at du ikke benytter BloggersDelight eller andre blog netværk. Med lidt ekstra knofedt kan du nemt få en blog på benene uden hjælp fra de store blogging netværk. Desuden snupper de en del af kagen og du mindsker din indtjening.

4. Skriv et indlæg om noget du finder spændende

Det er tid til at skrive dit første indlæg. Vi anbefaler du ikke plastre din blog til med bannere - de virker ikke så godt som du tror! Skriv i stedet et indlæg hvor du anbefaler et produkt eller lign. Lav da nogle enkelte links i teksten som fører til det anbefalede produkt.
Her er et par tommelfingerregler som du kan benytte til dit indlæg:

 1. Brug ca. 1 link per. 400 ord.
 2. Lav en stor linjeafstand i din artikel - det gør den mere letlæselig
 3. Brug billeder når det er passende. Tag gerne nogle selv ellers pas på med rettighederne hvis du bruger billeder fra nettet
 4. Lav indlæg jævnligt. Vedholdenhed skaber indtjening. Tror mig der kan gå uger før du tjener dine første 1000 kr.

5. Lav et affiliate link i din tekst som fører til et produkt.

Det hele handler om at tjene penge på affiliate marketing. Du ved forhåbentligt hvordan affiliate marketing virker. Du linker til en række produkter gennem et affilaitenetværk og du tjener penge når nogle tjener penge gennem dine links. Du har sikkert allerede fyldt dine blogindlæg med links. Her er et par yderligere tips som kan være godt for din hjemmeside. Det er for den advancerede bruger:

 1. Forkort dine affiliatelinks og går det usynligt for dine brugere at du tjene penger på dine links
 2. Brug en god link shortner der gør det muligt at tracke hvor mange der klikker på dine links
 3. Tjek jævnligt at dine affiliatelinks virker. Måske er kampagnen udløbet eller lign. Det er vigtigt du tjekker ofte.

6. Del indlægget på de social medier. Det er vigtigt!

Der er ingen der læser dit indlæg af sig selv. Del dine artikler på de sociale medier og du skal nok hurtigt få læsere og dermed flere penge i kassen. Du kan evt. oprette en Facebook side til din blog.

Håber du kunne bruge denne korte og overordnede guide til affiliatemarketing. Det er din vej til at tjene penge på online marketing.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev og få adgang til et super eksklusivt affiliate netværk. Du finder formularen på vores forside.