Guldmaskinen - Sådan finder du en niche og tjene penge på

Hej alle sammen

Læs grundigt om alle begreberne og sæt dig ind i emnet.

Vi kender det alle sammen. Vi har hørt, at man kan tjene penge på internettet igennem blogs og hjemmesider, og vi vil gøre alt for at være med! Vi bruger forfærdelig meget tit på diverse hjemmesider som Amino.dk, Tjen-mere.dk og mange andre for, at forstå de evige begreber som Affiliate, AdSense og AdWords. Derfor er mit råd til jer, sæt jer ind i alle emnerne og begreberne for det vil lette jeres arbejde, når I pludselig kommer til at stå i det. Find dit emne/niche område. Det tog mig et stykke tid, at finde mit emne eller niche område. Det er slet ikke sikkert, at den første hjemmeside eller blog man laver bliver til en stor succés, men man kan altid tage erfaringerne med sig til den næste. Jeg ejer en selv en fin tavle, som jeg skriver alle mine idéer ned på. Skriv jeres idéer ned! De kan altid slettes. Find et emne, som du ved en masse om og hop ind på Googles Keyword Tool, og find ud af hvor mange søgninger der er om måneden. Hvis der er rigtig mange søgninger på dit emne som du ved en masse om, så er du allerede godt på vej til succés! Nu tænker I sikkert, hvad hedder min hjemmeside? Det får I at vide til sidst i artiklen!

Køb domænet og lav en blog/hjemmeside

Det første jeg gør efter at have fundet mit emne, er at hoppe ind på Dandomain.dk for at finde et perfekt og ledigt domæne. Find et domæne, som siger noget om dit emne, men som samtidig er nem at stave og huske. Skal du så have lavet en hjemmeside eller en blog? Jeg selv opererer med WordPress og det fungerer perfekt. WordPress kan tilpasses til alle behov og det kan laves billigt. Min hjemmeside har kun kostet mig 3500 kr. Indsæt Affiliate reklamer og AdSense på din hjemmeside når den er klar, sådan at du kan begynde at tjene penge.

Få automatiseret din hjemmeside.

Når du får lavet din hjemmeside/blog, så handler det om at få den automatiseret. Min guldmaskine kører af sig selv hver eneste dag, uden at jeg selv skal skrive artikler eller tilføje indhold. Hvordan har jeg båret mig af med det? Jeg har fundet et emne, som har sindssyg mange fans. Fans opretter jo den ene Facebook gruppe efter den anden og hvorfor skulle de ikke skrive på din hjemmeside, hvis du tilbyder dem det? Fortæl dem, at de kan skrive om hvad som helst, så længe det er indenfor emnet. Mine fans blogger løs med cirka 10 artikler om dagen.

Gå i gang med linkbuilding og få en høj placering på Google.

Nu hvor din hjemmeside kører af sig selv, så skal du i gang med at hente gode links til din hjemmeside. Betragt det som stemmer. For hver gang du linker fra en anden hjemmeside til din, så bliver der lagt en stemme på din og det kan Google se. Det behøver jeg jo ikke at fortælle dig. Du har jo sat dig ind i linkbuilding, fra dengang du læste om alle begreberne :)

Twilight Danmark – Min hjemmeside.

Twilight Danmark, er Danmarks største Twilight fansite med over 64.000 Facebook medlemmer. Til dagligt kan du læse om Twilight nyheder, Twilight film, Twilight bøger og Twilight Sountracks. Deltag i vores spændende debatter på forumet, i de velskrevne artikler eller i konkurrencerne! Jeg personligt har selv læst bøgerne Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn, Midnight Sun og The short second life of Bree Tanner, så jeg vidste en del om emnet inden jeg gik igang.

Hvis du er interesseret i Twilight, så hop ind på min guldmaskine nu! :)